Szeretettel köszöntelek a Balaton Szerelmesei közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz,
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Balaton Szerelmesei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Balaton Szerelmesei közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz,
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Balaton Szerelmesei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Balaton Szerelmesei közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz,
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Balaton Szerelmesei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Balaton Szerelmesei közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz,
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Balaton Szerelmesei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Nem múlhat el tél egy igazi, hamisítatlan disznótor nélkül, ahol a hagyományok ápolásával, s természetesen finom falatokkal elevenítik fel a régi falusi disznóvágásokat.
Kolbásztöltő Versenyre
4 fős csapatokkal lehet nevezni, a Jelentkezési Lap előzetes leadásával és a nevezési díj befizetésével.
A nevezési díj 6.500 Ft/ csapat
(amennyiben a csapat nem viszi
el a megtöltött kolbászt, hanem leadja a rendezőségnél, úgy a nevezési
díjat visszafizetjük) amely tartalmazza:
- kolbász elkészítéséhez szükséges húst
- sütési felületet egy adag kóstoló megsütéséhez
- minden versenyző számára önálló munkaterületet
Ezen kívül mindenkinek hoznia a kell a receptjéhez szükséges anyagokat,
kézi húsdarálót, késeket, edényeket, vágódeszkát és egyéb eszközöket.
Az elkészült ételeket a helyszínen értékesíteni nem lehet, illetve csak saját fogyasztásra használható.
A zsűrizés céljából átadott adagon kívül a megmaradt mennyiséget zárt edényben kell a tárolni.
A munkák során be kell tartani az alapvető higiénés feltételeket. A keletkezett veszélyes hulladékot az arra átadott zsákban kell tárolni és a verseny végeztével a kijelölt személynek átadni.
A zsűri több szempont szerint fog értékelni.
- Illat
- Látvány
- Recept különlegessége, eltérése a megszokottól
- És természetesen, ami a legfontosabb az ÍZ
Fogópálinka Versenyre
egyénileg, kizárólag saját házi pálinkával , s a Jelentkezési Lap leadásával lehet nevezni.
Zsűrizésre 1 dl pálinkát kell leadni jól zárható felcímkézett ( név, pálinka fajtája, stb.) üvegben.
Révfülöp nagyközség Veszprém megyében a Balaton tó északi partjának festői szépségű természeti környezetében, a Fülöp hegy lábánál található.
Forrás:utisugo.hu
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Az anyák napja története....
Most érdemes a Balatonra indulni
Márton Napi Pálinkafesztivál 2013
Séta a századok között Balatonfüreden