Szeretettel köszöntelek a Balaton Szerelmesei közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz,
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Balaton Szerelmesei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Balaton Szerelmesei közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz,
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Balaton Szerelmesei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Balaton Szerelmesei közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz,
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Balaton Szerelmesei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Balaton Szerelmesei közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz,
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Balaton Szerelmesei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A forralt bor legfontosabb összetevője továbbra is maga a bor, de azért van még egy-két érdekesség azzal kapcsolatban, mi is van a következő hetek kedvenc italában. Egy kis mindennapi kémia következik, a végén pár remek (féltudományos) ürüggyel, amit felhasználhat, ha meg kell indokolnia, miért is kell már megint egy kis forralt bort innia.
Már a bor mint összetevő mellett sem érdemes szó nélkül elmenni.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu